Indeks Sitemap A-Å Udskriv Læs højt Hjælp
Forside Politik og Mål Risikobillede Rammer for Klimatilpasning Handleplan for Klimatilpasning Planens betydning for min ejendom

Du er her: Home Risikobillede Risikokort

Risikokort

Risikokortene er resultatet er oversvømmelseskortene sammenholdt med værdikortet. Dermed viser risikokortene, hvor oversvømmelser vil gøre størst skade i Tønder Kommune.

Risikokortene giver det første overblik over oversvømmelser som følge af klimaforandringer i Tønder Kommune. Risikokortene har udelukkende vejledende karakter, de kan bruges til at få et indblik i den generelle tilstand i kommunen. Risikokortene kan vise i hvilke områder, der behov for yderligere klimatilpasningsanalyser og -tiltag. For at kunne bruge risikokortene til konkrete projekter skal de underbygges enten af konkret erfaring, som viser, at der tidligere har været problemer i området eller af en mere detaljeret analyse af området.

Risikokortene giver et generelt billede, men de fortæller ikke noget om sommer og vinter scenarier. Derfor vil det nogle steder være nødvendigt at lave specifikke målinger og analyser på forskellige tidspunkter på året, for at få et præcist billede af risikoen for oversvømmelse.

   

Planportal

Tilbage til Planportalen


Status

Klimatilpasningsplanen er politisk godkendt.


Billeder

marsk
marsk